Өнім жайлы

SAUMAL® деген не?

Бие сүтінің және оның туындыларының бірегей және сауықтыру қасиеттері адамзатқа бұрыннан белгілі. Ежелден көшпенділер жаңа сауылған бие сүтін «саумал» деп атаған («мал» – қазақша «мал», ал «сау»- сау, тұтас, зақымсыз дегенді білдіреді).

SAUMAL® кең қолданыстағы өнім. Ол қаймағы алынбаған бие сүтінен алынады және сублимация әдісімен (суық құрғату) алынады және құрылымы бойынша ұнтақталған құрғақ ақ зат болып табылады.

SAUMAL®-ды қалай дайындау керек?

Бие сүтінің табиғи құрамын қалпына келтіру үшін SAUMAL®-ды келесі пропорцияда сумен араластыру ұсынылады:

3 ас қасық
ұнтақ
20-22 г.
1 стақан
жылы су (360)
200 мл.
Дайын
SAUMAL®

Қарқынды дәм алу үшін аз мөлшерде суды қосуға болады, бұл өнімнің пайдалы қасиеттеріне әсер етпейді. Сондай-ақ, құрғақ түрде пайдалануға болады.

Берік қаптамадағы
экологиялық таза өнім

Жаңа сауылған бие сүтінің (саумалының) бірнеше кемшіліктерінің бірі оның пайдалы қасиеттерін ұзақ уақыт сақтай алмауы болып табылады. Саумал сауудан кейін бірнеше сағат бойы ғана «өмір сүреді» (!).

Дегенмен, бие сүтін сақтаудың сублимациялау (сублимациялық кептіру) саласындағы заманауи жетістіктері бұл жетіспеушілікті тиімді түрде жойып, емдік өнімнің пайдалы қасиеттерін және балғындығын сақтай алады. Ал SAUMAL® стерильді вакуумдық қаптамасы өнімді дайындау мен қолданғанға дейін барлық ғажайып сапаларын сақтайды.

Дәл осы технологиялар бізге қала тұрғындарына бие сүтінің бірегей табиғи қасиеттерін жоғалтпай ұсынуға мүмкіндік береді.