Сапа
Бережная технология обработки сохраняет микроэлементы в продукте без потерь.

Қолжетімділік
Жаңа сауылған бие сүтін іздеу мақсатымен қала сыртына шығу қажет емес. Енді оны дүкеннен сатып алуға болады.

Жарамдылық мерзімі
Жаңа сауылған бие сүті өзінің пайдалы қасиеттерін 2 сағаттан кейін жоғалтады. Құрғақ бие сүтін бір жыл бойы сақтау мүмкіндігі бар.

Қала тұрғындары
үшін сүт пайдасы

Бие сүтінің қаншалықты пайдалы екендігі туралы ұзақ және құмарлықпен айта беруге болады. Бұл өнімді қолданатын әрбір сатып алушы, оның қаншалықты пайдалы екенін біледі, ал біздің өнімнің ерекшеліктеріне толығырақ тоқталуды қажет етеді.

Бізбен бұл тәуекелдердің барлығы минималды, себебі біз тауарымыздың сапасы мен артықшылықтарына жауаптымыз, сондықтан біз оны құрамын сақтай отырып ең технологиялық және тиімді құралдарда өндіреміз.

Бізбен өндірілген өнім жай ғана сумен араластырылады және өз құрылымы, дәмі және пайдасы жағынан жаңа сауылған сүтке толықтай сәйкес.

Қарттарға

Жасы келген адамдарға дұрыс үйлестірілген тағам өте маңызды роль атқарады, себебі ағза жоғары жүктемені қорыту қабілетінен біртіндеп айрылады. Бие сүті сүйектерді нығайтады, асқазан жұмысын реттейді, қан қысымын жақсартады және қартаю салдарынан туындайтын көптеген аурулардың алдын алады.

Біздің өніміміздің пайдасы шынымен орасан, ал бағасы салыстырмалы түрде қолжетімді — бұл да егде жастағы адамдарға маңызды пунктердің бірі.

Сондықтан SAUMAL ® препаратын 1 жастан асқан балаларға қосымша қосымша тамақ ретінде қарастыруға болады.

Біз балаларға SAUMAL ® препаратын:

– сиыр сүтінің ақуыздарына аллергия

– дене салмағының жетіспеушілігімен және сарқылуымен қатар жүретін созылмалы аурулар кезінде

– жиі респираторлық аурулар кезінде иммунитетті көтеру үшін

– ақыл-ой мен физикалық белсенділіктің жоғарылауымен (Мектепке және балабақшаға бейімделу кезеңі).

Бие сүтінің биологиялық белсенділігі аллергиялық көріністері бар балаларда қатты реакция тудыруы мүмкін екенін ескеріңіз, сондықтан SAUMAL қолданар алдында дәрігермен кеңесуді ұмытпаңыз.

Балаларға және жасөспірімдерге

Бүгінгі таңда балалар тағамы проблемасы, атап айтқанда, әйелдер сүтінің толыққанды алмастырғыштары ерекше өткір. Себебі сәбилердің үштен бір бөлігі өмірдің алғашқы күндерінен бастап қосымша тамақтануды қажет етеді және жасанды тамақтандыруға аралас немесе толық аударылады. Сонымен қатар, бүгінгі таңда балалар тағамдарының барлық ашытылған сүт өнімдері сиыр сүтінің негізінде жасалады, олар балаларда жиі аллергиялық реакцияларға ие.

Бие сүті өзінің ерекше табиғи құрамы бойынша әйел сүтіне ұқсас. Бұл өнімнің бірегейлігі бие сүтінің химиялық құрамында. Онда жалпы алғанда 40-қа жуық биологиялық белсенді компоненттер бар, олардың ішіндегі ең маңыздылары А, С, В1, В2, В6, В12 витаминдері, амин қышқылдары, ферменттер мен микроэлементтер, төмен молекулалы пептидтер, лактоальбуминдер мен глобулиндер бар. Онда ақуыз, май, минералдар 2 есе аз, сиыр сүтіне қарағанда лактоза 1,5 есе көп. Бие сүті альбумин тобының сүтіне жатады-казеин ақуыздардың 60-70% құрайды, сондықтан ұю кезінде бос тромб пайда болады, ақуыз нәзік ұсақ қабыршақтар түрінде тұнбаға түседі. Бие сүтінің биологиялық және тағамдық құндылығы жоғары, өйткені оның құрамындағы ақуыздар мен майлар жақсы сіңеді.

Бие сүтінде омега-3 тұқымдасының полиқанықпаған май қышқылдары мен линолен қышқылының жоғары деңгейі бар және иммуностимуляторлық әсерге ие. Ақуыздар аминқышқылдарының құрамы бойынша жақсы теңдестірілген, оған аллергиялық реакция жоқ. Педиатрияда балалар тағамын ұйымдастыру жөніндегі барлық мамандар баланың табиғи және жасанды азықтандыруда болуына қарамастан, қосымша азықты тамақтану рационына енгізу қажеттілігін бірауыздан мойындады.

Спортшыларға

Бие сүті-спортшылар үшін тамаша өнім.

Тиімді жаттығулардан басқа, дұрыс тамақтану спортшылардың жетістігінің кепілі болып табылады. Азық-түлікті таңдағанда, спортпен шұғылданатын адамдар бұлшықет массасын және күшін қалыптастыруға, қарқынды жүктемелерден тез қалпына келтіруге, салмақ жоғалтуға көмектесетін өнімдерге ерекше назар аударуы керек. Көптеген спортшылар сарысуы бар ақуызды пайдаланады, бұл әр түрлі хош иістері бар жануарлардан немесе өсімдіктерден алынған сарысуы бар ақуыз.

Бие сүті ана сүтіне мүмкіндігінше жақын болғандықтан және екеуі де альбумин тобына жататындықтан, сарысуы бар ақуыздардың жұқа құрылымы өте ұқсас және денеге оңай сіңеді. Сарысуы бар ақуыздардың тез және тиімді сіңуі денеге физикалық күш салғаннан кейін тез қалпына келуге мүмкіндік береді.

Бие сүтінің сарысуы ақуызында көптеген амин қышқылы лейцин бар, ол молекулалық және генетикалық деңгейде бұлшықет ақуызының синтезін ынталандыратыны белгілі. Оны жасушалар ақуыздың басқа түрлеріне қарағанда тез сіңіреді және ұстайды.

Маңызды амин қышқылы валин-дене тіндерінің өсуі үшін маңызды компоненттердің бірі, бұлшықет жасушаларында энергия көзі. Бұлшықет үйлестіруді жақсартады, ауырсынуға сезімталдықты төмендетеді.

* Жеке төзімсіздігі бар адамдарды қоспағанда, барлық жас топтарына пайдалануға ұсынылады.